5

feb

Plavalni klub

Vabilo na skupščino Plavalnega kluba Branik Maribor

Skupščina bo potekala 13. februarja 2014, ob 17:45 uri, v sejni sobi dvorane Tabor (prvo nadstropje)
Spoštovani člani Plavalnega kluba Branik Maribor,

V dopisu ob članarinah za mesec januar 2014 smo Vam posredovali preliminarno informacijo, da bomo meseca februarja - po zaključenih zimskih državnih prvenstvih - izvedli skupščino društva. 

V skladu s Statutom Plavalnega kluba Branik Maribor bo v četrtek, 13. februarja 2014, ob 17:45 uri, v sejni sobi dvorane Tabor (prvo nadstropje) redna letna skupščina Plavalnega kluba Branik Maribor, na kateri bo podano poročilo o poslovanju kluba v letu 2013 ter izvedene volitve novega predsednika/ce kluba in organov - Nadzornega odbora in Disciplinske komisije.

Zbiranje kandidatur za predsednika Plavalnega kluba Branik Maribor je potekalo do 20.januarja 2014. V razpisanem roku je bila prejeta ena kandidatura s programom, ki jo je posredovala ga. Metka Sparavec.

Vabilo ba skupščino z dnevnim redom in program dela kandidatke za predsednico kluba je v priponki tega sporočila.

Na dan skupščine vadbe članov v olimpijskem bazenu ni. V času skupščine smo za plavalce organizirali drsanje v Ledni dvorani Maribor. Plavalci se zberejo pred ledno dvorano ob 17:30, od koder bodo s trenerji in vaditelji odšli na drsališče ter se družili na ledu.

Skladno z 10.členom Statuta Plavalnega kluba Branik Maribor so člani društva lahko tudi mladoletne osebe, ki svoje pravice in obveznosti iz naslova članstva uresničujejo preko vsaj enega njihovega zakonitega zastopnika. Mladoletni člani nimajo aktivne ali pasivne volilne pravice do izpolnjenega 15. leta starosti, pač pa njihovo voljo izraža zakoniti zastopnik.

Na skupščino so vabljeni plavalci, starši oziroma zakoniti zastopniki plavalcev.

Vljudno vas vabimo, da se vabilu odzovete in se skupščine kluba udeležite v čimvečjem številu.  

Za sodelovanje se vam v naprej zahvaljujemo,

 

Športni pozdrav

Plavalni klub Branik Maribor

 

Vabilo na skupščino

Program vodenja plavalnega kluba Branik